Servere Virtuale (VPS)

Decizia dintre construirea unei infrastructuri HW/SW
proprii și închirierea resurselor ready-to-use.

Instalează-ți aplicațiile dorite acum

Nu mai aștepta luni de zile după echipamente hardware care nu îți vor oferi siguranța scalabilității. Cu atât mai puțin pe termen lung.

Plătești fix atât cât ai nevoie, în fiecare lună

Nu vor exista variații ale tarifului lunar în funcție de consum. Acceptăm oricând modificarea configurației resurselor alocate.

Ai sub control o platformă redundantă

Pregătită pentru a acomoda cele mai diversificate configurații. Noi asigurăm funcționarea hardware, disponibilitatea comunicațiilor, performanța stocării și protecțiile de securitate.

Suntem SPECIALIȘTII
de care ai nevoie

Te ajutăm să-ți migrezi echipamentele sau aplicațiile în datacenterul nostru, fără ca utilizatorii tăi să rămână deconectați peste weekend. Avem o echipă de specialiști și soluții complete cand e nevoie de modificări de rețea, pe routere, pe servere, în VPN-uri sau în aplicații.

DE CE ITPS?
  • Uptime 99.98% garantat
  • Asistență și service 24/7
  • Suport tehnic direct cu specialiști
  • Configuraţii hardware premium
  • Conectivitate optimizată
  • Backup zilnic, replicare la distanță
  • 15 zile perioada de testare
  • Fără taxe de denunțare anticipată
PARTENERI ENTERPRISE

Tehnologiile care compun platforma noastră sunt considerate “best of breed” în industrie. Știm să le integrăm în așa fel încât să beneficiați din plin de inovațiile aduse de acestea.

ATU-URILE NOASTRE

Securitate & Reziliență

Operăm propriul datacenter construit după standardul TIER III și certificat de ADR. Folosim echipamente Palo Alto Networks și Fortinet pentru a filtra traficul de date, precum și mecanisme de geolocație, feed-uri de threat intelligence, IPS, sandboxing, anti-DDOS și scanări periodice de vulnerabilități pentru a împiedica atacurile și accesele neautorizate.

Funcționare neîntreruptă

Platforma noastră este complet redundantă (clustere VMware vSphere Enterprise Plus, Storage-uri Active-Active, conectică multipath, Switch-uri, routere și Firewall-ul cu mecanisme de load-balancing și rutare dinamică, link-uri agregate), iar accesul la internet este asigurat prin 6 furnizori diferiți, chiar și un Global Tier 1 Provider.

Cel mai sigur Backup

Folosim furnizorul global #1 de Data Protection – Veeam Software pentru a garanta disponibilitatea datelor tale, orice s-ar întâmpla. Avem posibilitatea de a replica resursele tale și într-un datacenter secundar, pentru conformare cu reglementările specifice. Orice s-ar întâmpla, datele tale sunt in sigurantă.

Management operațional

Monitorizăm îndeaproape sute de parametrii ai serviciilor operate de noi. Identificăm cu ușurință zonele subdimensionate, prevenind epuizarea resurselor. În plus, avem resurse disponibile oricând pentru a le aloca serverelor tale, într-o clipă. Scalabilitatea platformei este generoasă, vom ține pasul cu cerințele tale.

Tot în serviciul standard găsești incluse și:

Suport și consultanță

Echipamentele sunt importante, dar diferența o fac oamenii. Zeci de certificări tehnice de la cei mai importanți producători de tehnologie sunt pregătite să lucreze pentru tine.

Suport în fața auditorilor

Oferim susținere în cadrul proceselor de audit și certificare, cu expertiză tehnică specifică oferită de inginerii noștri, având ca scop atingerea obiectivelor de conformitate.

Licențe la zi

Prin parteneriatele de tip Service Provider putem oferi subscripții lunare avantajoase pentru sisteme de operare, baze de date, aplicații, firewall-uri virtuale, platforme și certificate SSL.

Carrier Neutral

Ai posibilitatea de a utiliza orice furnizor de comunicații dorești, contractându-l direct. Avem soluții de conectare VPN, Layer 2 și Dark Fiber între locația ta și datacenterul nostru.

NU EȘTI CONVINS?

Testează platforma gratuit 15 zile.