Backup. Business Continuity.

Protejarea datelor înseamnă mult mai mult decât copierea lor pe un alt dispozitiv. Backup-ul OffSite și politica de Business Continuity sunt printre elementele cele mai verificate de auditori. Cu procese impecabile, asiguri continuitatea și validarea propriului business.

Protejează datele cele mai critice

Atacurile de tip Ransomware, defecțiunile hardware sau manipulările greșite ale datelor, fie că sunt intenționate sau nu, îți pot pune în pericol continuitatea activității businessului. Salvându-ți automat datele într-un datacenter sigur și performant, scapi de expunerea la astfel de riscuri.

Păstrează confidențialitatea datelor

Fișierele sunt transmise prin canale securizate și pot fi protejate prin criptare înainte să plece din organizația ta. Ești singurul care le poate decripta. Beneficiază de siguranța serviciilor de Backup, respectând orice standard de securitate.

Fii sigur de consistența procesului

Backup-ul este un proces ușor. Restaurarea însă poate fi dificilă. Nu și pentru specialiștii noștri. Verificăm zilnic toate replicările, păstram multiple versiuni ale datelor și garantăm procesul de restore. Îți putem oferi chiar și echipamente pe care să faci asta.

Suntem SPECIALIȘTII
de care ai nevoie

Dacă utilizarea unei astfel de aplicații e destul de simplă, structurarea procesului de Backup/Business Continuity trebuie să țină cont de integrarea cu sistemele de operare sursă, platformele de stocare, rata de modificare a datelor, latențele la transmisie, procesarea compresiei și a deduplicării, efectul asupra performanțelor dispozitivelor, toate cuprinse într-un set coerent de proceduri.

Se disting pe piața din România prin:

Tehnologia de top

Folosim tehnologie Veeam Backup and Replication, furnizorul global #1 de soluții de protejare a datelor, conform clasificarii Gartner în ultimii 6 ani. Acoperim complet toate aplicațiile critice pentru tine, oriunde s-ar afla ele.

Proces extrem de eficient

Putem folosi tehnologii de deduplicare, compresie și accelerare WAN. Datacenterul utilizează conexiunile metropolitane și naționale a peste 98% din organizațiile din România, ceea ce înseamna o copiere foarte rapidă, un impact nesemnificativ asupra sistemelor și un cost redus.

Păstrarea proprietății datelor

Datele tale sunt datele tale, iar noi înțelegem acest aspect. Ai opțiunea să criptezi datele înainte să plece din infrastructura ta. Canalul de comunicație este oricum protejat și criptat prin certificate digitale.

Controlul procesului

Ai deplin control în administrarea serviciului contractat. Tu decizi ce date sunt transmise, cât de frecvent, cât de mult sunt păstrate, când începe și când se termina procesul. Iți punem la dispoziție licențele necesare, sau le poți folosi pe ale tale.

Servicii complementare

  • Expedierea datelor în locația ta, pe dispozitivele noastre, pentru a ușura operațiunile de restaurare.
  • Testarea consistenței datelor de câteva ori pe an sau să simulăm un fail-over către datacenterul nostru.
  • Păstrarea datelor tale în două datacentere diferite, pentru un nivel și mai mare de siguranță.
  • Opțiunea de imutabilitate, în special pentru protecția împotriva ransomware-urilor.

Arhitectura soluției utilizate

Transformă Backup-ul OffSite
într-o soluție de Business Continuity

Copierea eficientă, programată, validată și sigură a datelor într-o locație externă e doar un pas intermediar către o soluție de Business Continuity. Îți poate asigura restaurarea datelor într-un anumit interval de timp (zile sau săptămâni, în funcție de incidentul suferit).

O soluție de Business Continuity răspunde suplimentar și acestor întrebări:

  • Unde voi restaura datele, dacă serverele mele principale sunt compromise? Cât timp durează acest proces?
  • Cum vor avea utilizatorii mei acces la date, dacă ei lucrează dintr-o altă locație?
  • Vor fi necesare modificări la nivel de aplicații, pentru a putea opera în aceste condiții? Cât durează acestea și cine le face?
  • Cum vor funcționa măsurile mele de securitate? Va fi păstrat în continuare segmentarea accesului și auditarea modificărilor?
  • Exista politici și proceduri pentru acest tip de incident?

Când ai testat ultima dată soluția ta de backup
sau planul de Business Continuity?

Vestea bună este că evoluțiile tehnologice au făcut soluțiile de Business Continuity mult mai accesibile decât erau în urma cu 5 ani. Vino să facem acest lucru împreună!

Contacteaza-ne pentru o simulare de cost!