Implementare servicii IT

Aducem claritate și coerență proiectelor tale prin completarea echipelor
proprii cu expertiza specialiștilor noștri. Rezultatul? Operațiuni finalizate la timp și situațiile dificile evitate.

Implementări de networking și comunicații

Prioritatea noastră este să păstrăm echipamentele conectate permanent, chiar dacă vorbim despre mii de echipamente în aceeași rețea. Sisteme Wireless de nivel enterprise sunt proiectate și configurate folosind analizoare dedicate, fără presupuneri și aproximări. Interconectarea locațiilor este foarte facilă dacă stăpânești complet mecanisme de VPN și rutare, conexiuni Layer 2 sau Dark Fiber, elemente de latențe și capacitate de transfer.

Implementări de sisteme de securitate

Firewall-urile Next Generation cu mecanisme extinse de control al aplicațiilor, utilizatorilor și al atacurilor sunt la îndemâna specialiștilor noștri. Evită riscul de ransomware sau alte tipuri de malware folosind tehnologii specifice și liste de threat intelligence. Sandboxing-ul ajută în identificarea atacurilor 0-day. Soluții de autentificare multi-factor pot preveni furtul de identitate sau impersonarea utilizatorilor valizi.

Soluții de protecție a datelor

Soluțiile moderne de protecție a datelor oferă siguranța dorită. Fie ca vorbim de backup local eficient sau de replicare la distanță cu opțiune de activare din site secundar, soluțiile noastre pot acoperi toate seturile de date (chiar și containere sau sisteme din clouduri publice). Controlul acestor date va rămâne la proprietarul lor, adică la tine.

Platforme de înaltă disponibilitate pentru servere sau sisteme de stocare unificate

Avem abilități unice de a muta datele dintr-o parte în alta, fără a întrerupe funcționalitatea sistemelor, precum și de a extinde și moderniza capacitățile de calcul ale platformelor hardware. Fie ca vorbim despre hiper-convergență (software-defined-storage), stocare de tip scale-out sau sisteme de tip VDI, avem expertiza relevantă și pentru domeniul tău.

Migrări de date înspre cloudurile publice sau repatriere locală

Indiferent de strategia companiei tale, cuprindem în portofoliul nostru atât proiectele care implică clouduri publice, cât și platforme locale. În cei peste 18 ani de activitate, am dezvoltat expertiză necesară pentru implementarea sistemelor de mesagerie (precum Microsoft Exchange), elementelor de Identitate (Azure Active Directory) sau ale aplicațiilor generice.

De ce să ne alegi

O companie exclusiv de servicii profesionale în IT

Modul în care se desfășoară procesele de implementare/migrare sunt definitorii pentru noi. Este ceea ce ne preocupă cu adevărat. Nu să vindem echipamente hardware și licențe software.

Experiență de peste 18 ani

Deținem un portofoliu consistent de proiecte din toate industriile (producție, transporturi, medical, financiar-bancar, utilități, logistică, administrație publică etc.).

Garanția finalizării cu succes a proiectelor, în timpul stabilit.

Emitem factura doar la recepția serviciilor sau după un calendar confirmat (în cazul proiectelor care se întind pe perioade îndelungate, sau implică echipe multiple).

Garanția calității serviciilor prestate

Oferim suport tehnic chiar și după recepția finală a proiectului. Neclaritățile, întrebările sau ajutorul de care aveți nevoie își vor găsi răspunsul în rezultatul implementării.

Competențe consistente în instalarea și configurarea echipamentelor

Deținem expertiză relevantă de instalare, configurare și migrare a echipamentelor de la producători menționați mai jos.

Expertiza unui intreg ecosistem

Cele mai multe dintre proiectele de integrare necesită expertiză și dincolo de strict echipamentele instalate. Avem o vizibilitate completă și asupra sistemelor adiacente, pentru a duce lucrurile la bun sfârșit

Programează o sesiune de consultanță cu un specialist IT.

Nu știi de unde să începi?

Apelează la specialiști pentru proiectele de instalare sau de migrare a platformelor. Finalizează-le la timp atingându-ți obiectivele companiei. Vino să descoperi cum vom face asta, împreună.