ISO 9001
și
ISO 27001
Autorizare ADR pentru
Arhivare Electronică
1.000.000 EUR
asigurare despăgubire
150 organizații
care utilizează
servicii din Datacenter

Obține o ofertă personaliză chiar acum

De ce să alegi Datacenterul?

La ITPS găsești partenerii dedicați businessului tău în drum său spre digitalizare.

  • Arhivare Electronică în condiții legale
  • Colocare în condiții optime
  • Infrastructura IT disponibilă imediat
  • Plan de Continuitate a Afacerii
  • Soluții de comunicații flexibile și adaptate

Soluții performante pentru businessuri
în continuă dezvoltare

Arhiva Electronică a documentelor trebuie găzduită, conform legii, într-un centru de date autorizat special pentru acest scop. Cele două opțiuni implică certificarea propriului centru de date (un proces costisitor și durată) sau folosirea serviciilor de găzduire de la un centru de date deja autorizat.

Fie că folosești o aplicație de management al documentelor, fie că dorești doar arhivarea documentelor în format electronic, scăpând de birocrație, avem soluția potrivită pentru tine

Echipamentele critice pe care le deții au nevoie de un mediu propice. Auditorii vor fi bucuroși să poată considera îndeplinite cele mai stricte criterii de securitate și disponibilitate.

Un serviciu de colocare profesional pentru sistemele tale va include conectivitatea necesară, transportul și montarea echipamentelor, precum și extinderea garanției pe perioada colocării.

Accelerează-ți strategia Cloud prin utilizarea resurselor din datacenter-ul ITPS. Alege o abordare flexibilă, centrată pe consum și funcționalitate, într-o structură de costuri 100% operaționale.

99% din aplicații pot rula pe platforma noastră cloud, în condiții de maximă securitate și performanță. Evită investițiile inițiale mari și anulează timpii de așteptare, activând instantaneu resursele dorite.

Protejează-ți datele importante împotriva atacurilor cibernetice, defecțiunilor tehnice sau al altor acțiuni malițioase, optând pentru o soluție de Backup Offsite Automatizat.

Realizarea unui plan de Disaster Recovery este mult mai simplu de implementat astăzi, la un cost eficient. Protejează-ți toate aplicațiile, indiferent de unde sunt localizate. Utilizează cele mai eficiente măsuri de securitate, compresie sau deduplicare a datelor.

Carrier Neutral? Desigur.

Ai libertatea alegerii oricărui furnizor de comunicații dorit pentru datacenter-ul nostru. Toate soluțiile de conectare sunt disponibile, de la Dark Fiber, legături Layer2, conexiuni rutate sau tuneluri IPSEC, peeringuri sau conexiuni dedicate cu Azure sau AWS. Conectarea se face foarte simplu, la perimetru, fără costuri semnificative.

Îți asigurăm conexiuni performante (latențe minuscule) atât pentru scenariile de comunicație națională, cât și pentru comunicațiile intenaționale.

Testează-ți viteza

Evaluează-ți acum conectivitatea cu platforma noastră de hostig față de alți furnizori de servicii de comunicații. Toți parametrii pot deveni mai performanți în cazul în care apelezi la servicii de comumnicații personalizate pentru afacerea ta.