Experiență. Flexibilitate. Inovație.

ÎNVĂȚĂM ZILNIC CEVA NOU

Suntem genul de oameni care trăiesc, vorbesc și respiră IT.
La noi, nicio zi nu seamănă cu cealaltă, atât la propriu, cât și la figurat.

Ce facem?

Din 2005 furnizăm
exclusiv servicii IT

Servicii IT dedicate și integrate: proiectare, design, implementare, mentenanță, training în domeniul infrastructurilor virtuale, precum și outsourcing, hosting servere virtuale și multe altele.

Professional Solutions

Cine suntem?

Suntem o echipă de specialiști IT bine închegată Cu oameni motivați de pasiunea pentru IT și ghidați de obiectivitatea specific inginerească. Valorile noastre cele mai importante sunt flexibilitatea, curiozitatea, deschiderea spre inovație și învățare.

Avem experiență, răbdare, grijă la detalii. Felul în care ne facem munca vorbește de la sine, prin implementările de succes, prin numărul de colaborări reușite și de clienți care ne solicită repetat servicii IT de înaltă calitate.

Leadership Team

Cristian Leoveanu

BUSINESS UNIT MANAGER

Vicent Dusnoki

ORACLE BUSINESS UNIT MANAGER

Dan Iagăr

LEAD CONSULTANT

Liviu Ianași

LEAD CONSULTANT

Viziune

PERSPECTIVA ITPS

În timp ce 95% din totalul de produse și servicii IT realizate în România de specialiștii români se adresează pieței internaționale, noi facem parte din cei 5% care își dedică serviciile mediului românesc. Lucrăm pentru instituții sau firme private, start-up-uri sau clienți proeminenți din România. Specialiștii noștri au competențe similare cu ale colegilor lor din mediul corporatist, însă alegem să le aplicăm și în beneficiul celor care trăiesc și muncesc aici.

Orientându-ne spre o zonă non-corporativă, ne-am putut dezvolta fără a fi influențați de obiective birocratice stricte și rigide.

Suntem echidistanți în selectarea firmelor producătoare, compatibilizând în mod optim diversele oferte de servicii IT. Natura muncii noastre solicită doze semnificative de conștientizare, seriozitate și responsabilități asumate în furnizarea performanțelor. Succesul clienților noștri și impactul acestor proiecte în viața unor comunități depind și de felul în care noi le ducem la bun sfârșit, prin servicii IT performante.