Colocare

Flexibilitate, eficiență și securitate pentru businessul tău.

ISO 9001
și
ISO 27001
Autorizare ADR pentru
Arhivare Electronică
1.000.000 EUR
asigurare despăgubire
150 organizații
care utilizează
servicii din Datacenter

Păstrează-ți serverele într-un spațiu adecvat.

Eviți investiții de sute de mii de euro în sisteme de climatizare, generatoare diesel, automatizări, sisteme de control acces și supraveghere video, circuite electrice și protecții antistatice.

Fii conectat cu echipamentele tale prin multiple variante.

Poți alege orice furnizor de servicii de acces, cu conectare la perimetrul locației. Poți utiliza conexiuni Layer 2, Dark Fiber, sau chiar configura un VPN cu locația ta.

Beneficiezi de operațiunile de demontare, transport și instalare.

Îți asigurăm garanția hardware pentru echipamentele colocate, indiferent de la cine sunt achiziționate. În plus, îți oferim chiar și accesoriile de care ai nevoie pentru echipamente.

Suntem SPECIALIȘTII
de care ai nevoie

Suntem specialiști în IT cu o gamă largă de servicii adiacente colocării. Îți oferim și servicii complementare celor de colocare, de la planificare până la asigurarea conectivității. Poți conta pe abilitățile noastre tehnice și pe disponibilitatea de a găsi soluția potrivită pentru businessul tău.

ATU-URILE NOASTRE

Funcționare neîntreruptă, securitate & reziliență sporite

Descoperă aici detaliile tehnice ale datacenterului nostru și convinge-te că e cel mai potrivit spațiu pentru sistemele tale critice. Compania ta merită un viitor sigur.

Clauze contractuale absolut oneste

Nu există tarife speciale sau separate pentru accesul în datacenter, instalarea de echipamente noi sau demontarea unora existente. Serviciile de interconnect/cross-connect sunt gratuite. Energia electrică este contorizată, iar prețul este stabilit prin contract.

Parteneriate de lungă durată

Peste 100 de companii și instituții au ales serviciile noastre, rulând cele mai critice aplicații din datacenterul nostru. Companii din sectorul medical, industrial, financiar sau public - sunt doar câteva dintre referințele valoroase care ne recomandă.

Opțiuni de replicare

Locația proprie, situată la 10 km distanță, ne permite să facem replicarea pentru datele găzduite la noi. Înțelegem și cloud-urile publice, iar dacă Azure sau AWS este preferința ta, vom gestiona cu ușurință procesul de interconectare. Avem disponibilitatea de a utiliza și alte datacentere de pe teritoriul României.

Gestionarea facilă a echipamentelor colocate

Ai opțiunea de Remote Hands pentru a face operațiuni hardware după instrucțiunile tale, fără a fi nevoit să de deplasezi. Putem prelua și serviciile de suport și garanție hardware, care să-ți asigure garantat piesele de schimb necesare pentru echipamentele colocate

Soluții complete de datacenter

Ne este ușor să-ți oferim soluții complementare colocării. Poate vei avea nevoie de un spațiu suplimentar de stocare, sau o soluție de firewall, sau de securitate email. Extinderea resurselor tale se poate face oricând, chiar și interconectându-te cu platforma noastră.

De ce să ne alegi

Gestionăm corect resursele și ne încadrăm în termele propuse. Întotdeauna. Fără compromisuri.

Preluăm toate responsabilitățile unui proiect de relocare a echipamentelor, gestionând corect complicațiile neprevăzute.

De peste 18 ani furnizăm exclusiv servicii IT, fiind una dintre companiile pionier din România care a dezvoltat o abordare service-first

Ne poți vizita Datacenterul, pentru a afla mai multe detalii despre cum lucrăm și pentru a găsi împreună cea mai bună abordare pentru businessul tău.

Suntem o echipă de profesioniști certificați pentru tehnologiile utilizate, asigurând expertiză de top și soluții personalizate pentru compania ta.

Avem peste 100 de clienți pentru care administrăm pe baza de SLA mii de servere, routere, switch-uri, echipamente de stocare, sisteme de backup, rețele VPN și Wireless.

Solicită acum o simulare de cost!