Audit IT & Consultanță

Evaluarea constantă și îmbunătățirea continuă ar trebui să fie prioritățile afacerii tale. Iar când vine vorba de infrastructura IT, avem mixul potrivit de specialiști IT, consultanți și resurse pentru a te ajuta.

Conformitate

trebuie să îndeplinești anumite standarde care impun sisteme de tehnologie sau proceduri IT

Troubleshooting

un sistem IT nu funcționează în parametri optimi și nu știi clar care e cauza și cum să remediezi problema

Strategie & Directie IT

IT-ul este complicat, și oferă o multitudine de abordări. Le-am vazut pe toate și-ți putem arăta toate implicațiile relevante

CONFORMITATE

Nevoia de conformitate poate influența sistemele și procesele IT:

Pentru furnizorii de servicii esențiale Prin legea NIS (Legea 362/2018 privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice).

Pentru proiectele de arhivare electrică, Prin Legea 135/2007 și Ordinul de Ministru 489/2009 care reglementează această activitate.

Pentru obținerea certificării ISO27001 există anumite cerințele de securitate verificate de auditori.

Pentru sectoare speciale precum TISAX pentru automotive sau HIPAA/HITRUST pentru domeniul medical, reglementările impun anumite abordări stricte și clare pentru protejarea datelor

Suntem SPECIALIȘTII
de care ai nevoie

Specialiștii noștri pot veni cu soluții concrete în fiecare dintre sectoarele acoperite. Suntem familiarizați cu ambele perspective, atât cea de auditor, cât și cea de entitate auditată, astfel încât putem acționa ca element de legătură între departamentul propriu de IT și auditor, înțelegând bine elementele verificate.

TROUBLESHOOTING

O aplicație

nu funcționează cum ar trebui?

Ai probleme de performanță

cu sistemele sau fluctuații în funcționare?

E dificil de identificat cauza problemei

sau modalitatea de remediere a ei?

Identificăm sursa exactă a problemei
și metodele de remediere

Nu de puține ori am fost solicitați să dovedim furnizorului de comunicații că problema este în zona x, arhitecților software că indexările nu sunt făcute corespunzător sau celor de la infrastructură că există atenuare pe fibra optică. Variabilele există.

Dar specialiștii noștri seniori au o experiență de 15-20 de ani în industrie, lucrând cu sute de proiecte, din sectoare diferite de activitate. Dețin, prin urmare, o expertiză relevantă atât prin diversitatea arhitecturilor cu care au interacționat, cât și prin nivelul de specializare tehnică la care au ajuns.

  • Să merg în cloud sau să rămân on-premise?
  • Să adopt o soluție hibridă?
  • Să cumpăr sau să închiriez?
  • Ce procese aș putea externaliza și ce să țin in-house?
  • Care soluție de securitate mi se potrivește mai bine – de la Cisco sau de la Fortinet?
  • Ce echipament de stocare să-mi cumpăr?
  • Cum și cu ce fac backup ca să pot dormi noaptea liniștit?

Strategie & Direcție IT

Compania ta are nevoie de clarificarea și sistematizarea unei direcții pentru dezvoltarea IT. La ITPS, știm să definim corect dilemele, pentru a oferi soluția potrivită.

Anulăm riscurile investițiilor
inconsistente pe termen lung

Fiind echidistanți față de furnizorii de hardware și software, putem să-ți planificăm un traseu sigur, care te conduce cât mai eficient spre obiectivele companiei tale, evitând ambuteiajele sau drumurile închise. Anulăm riscurile investițiilor inutile sau neinspirate, a achizițiilor nepotrivite de peste 2-3 ani sau a tehnologii insuficiente, fără posibilitate de dezvoltare ulterioară.