Contribuim la succesul companiei dumneavoastră oferind soluții IT dedicate și integrate: proiectare, design, implementare, mentenanță, training în domeniul infrastructurilor virtuale, precum și outsourcing, hosting servere virtuale și altele.

IT Professional Solutions înseamnă răspunsul corect la orice provocare din tehnologia informației.

Cine suntem?

Suntem o echipă bine închegată, cu oameni motivați de pasiunea pentru IT și ghidați de obiectivitatea specific inginerească.

În 2005, am devenit o companie independentă prin desprinderea din Eta2u, cea mai mare companie de IT din vestul țării. Având deja experiența colaborărilor cu clienți semnificativi, precum și certificările necesare, am creat în plus un mediu favorabil oamenilor pasionați și în continuă dezvoltare profesională.

Valorile noastre cele mai importante sunt flexibilitatea, curiozitatea, deschiderea spre inovație și învățare. Acestea ne permit să crestem rapid și continuu pe piaţa IT&C, cu cel puțin 40% în fiecare an.

Avem experiență, răbdare, grijă la detalii. Felul în care ne facem munca vorbește de la sine, prin implementările de succes, prin numărul de colaborări reușite și de clienți care folosesc repetat serviciile noastre.

Tindem spre excelență, însoțind companiile în drumul lor spre vârf.

Ce facem?

De peste un deceniu, la ITPS furnizăm exclusiv servicii IT, fiind una dintre companiile- pionier din România.

Misiunea noastră este a de simplifica pentru dumneavoastră partea tehnologică a afacerii și totodată de a-i da șansa să crească la întregul său potențial. Începem cu o evaluare corectă si completă, vă furnizăm soluții personalizate și atingem rezultatele dorite. Este chiar atât de simplu.

  • Fără bătăi de cap, compania dvs. câștigă un sistem IT flexibil și adaptat nevoilor, cu solutii tehnice de încredere;
  • În termeni de costuri, atingeți obiectivele stabilite, investind exact cât este nevoie în echipamente și software și reducând costurile de exploatare;
  • Vă rămânem alături pentru suport tehnic și asistență, chiar și după implementarea soluțiilor stabilite.

Perspectiva ITPS

În timp ce 95% din produsele și serviciile IT realizate în România de specialiștii români se adresează pieței internaționale, noi facem parte din cei 5% care își dedică serviciile mediului românesc. Lucrăm pentru instituții sau firme private, start-up-uri sau clienți proeminenți din România. Specialiștii noștri au competențe similare cu ale colegilor lor din mediul corporatist, însă alegem să le aplicăm și în beneficiul celor care trăiesc și muncesc aici.

Orientându-ne spre o zonă non-corporativă, ne-am putut dezvolta fără a fi influențați de obiective birocratice stricte și rigide. Suntem echidistanți în selectarea firmelor producătoare, compatibilizând în mod optim diversele oferte. Natura muncii noastre solicită doze semnificative de conștientizare, seriozitate și responsabilități asumate în furnizarea performanțelor. Succesul clienților noștri și impactul acestor proiecte în viața unor comunități depind și de felul în care noi le ducem la bun sfârșit.