Cariere

Ce fel de oameni suntem și ce fel de oameni căutăm

Suntem o echipă bine închegată, cu oameni motivați de pasiunea pentru IT și ghidați de obiectivitatea specific inginerească. Valorile noastre cele mai importante sunt flexibilitatea, curiozitatea, deschiderea spre inovație și învățare. Orientându-ne spre o zonă non-corporativă, ne-am  dezvoltat fără a fi influențați de obiective birocratice stricte și rigide. Asta înseamnă că nu avem rapoarte de făcut s­­au targeturi de atins, meeting-urile de planificare sunt o raritate la noi, realizările financiare ale fiecăruia nu stau afișate pe peretii biroului, diversele solicitări nu trebuie aprobate de 5 persoane, noi nu încurajam workaholism-ul prin chestii gen “employee of the month”.Job Project Manager
Fiindcă activitatea noastră se bazează exclusiv pe serviciile de consultanță, implementare și mentenanță, suntem feriți de componenta mai puțin placută a presiunii vendorilor de tehnologie, sau a obligatiilor care ar putea compromite sau deteriora calitatea serviciilor noastre. Acest lucru ne face într-adevar unici și credem ca e un sentiment plăcut să poți lucra într-un astfel de mediu.

Avem o echipa de oameni tehnici de exceptie, care a reusit în cei 13 ani de activate să deruleze proiecte de infrastructură IT consistente pentru companii naționale și internaționale, din domeniul bancar, energetic, medical, industrial.
Avem multe de spus în domeniile:

 • Clustere și sisteme high availability/business continuity;            
 • Solutii de virtualizare servere și statii de lucru;         
 • Solutii de stocare şi replicare de date;        
 • Soluții de switching, routing și security de nivel Enterprise;    
 • Analiză și optimizare pentru arhitecturi și sisteme IT complexe;


Dacă ești pasionat de domeniul IT și ai capacitatea de a pune în valoare față de clienți competentele tehnice ale colegilor tăi, atunci poți fi candidatul ideal, care ar trebui să iși ocupe timpul cu urmatoarele:    

 • Menținerea, preferabil chiar cresterea, portofoliului de contracte de suport, prin asigurarea unui contact eficient cu clienții existenți; 
 • Facilitarea implementărilor de tehnologie din portofoliu, la clienții cărora li se potrivesc aceste lucruri (sigur, acești clienți mai trebuie și convinși puțin);     
 • Coordonarea proiectelor pe parcursul implementării lor, asigurarea livrabilelor promise către client;    
 • Dezvoltarea permanentă a cunoștințelor tehnice (ok, doar la nivel conversațional) pentru elemente din IT care au acronime de genul BGP, RSTP, LACP, ESX, , IDS, IPS, etc.

Pentru că în ziua de astăzi IT-iştii sunt niște răsfățați ai sorții și beneficiază de cele mai exotice și diverse metode de susținere, persoana angajată pentru această activitate nu va fi tratată diferit. În plus, putem să iți mai spunem că ne place baschetul, biliardul și darts-ul, pe care le practicăm zilnic, la job. Suntem pasionați și de alergare, ciclism sau munte, dar astea le practicăm în timpul liber (pentru că nu avem un munte la noul nostru sediu, încă!)

Sigur că ne interesează CV-ul tău și experiența, dar marea noastră cerintă este să fim compatibili.

Așadar, dacă:

 • libertatea profesională contează pentru tine;
 • apreciezi provocările și proiectele cu doză mare de necunoscut;
 • ai o motivație puternică pentru propria dezvoltare și vrei să obții rezultate remarcabile,sunt șanse mari să-ți fi găsit tribul!

  Hai să facem cunoștință!

Acestea fiid zise scrise, daca crezi ca te potrivesti aplică si spune-ne ce te recomandă pentru acest job la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sunt de acord cu Termenii și Condițiile

Aplică acum!